Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Ylipronaatio juoksukengät

Ylipronaatio juoksukengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Ylipronaatio juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hoka W Arahi 7 Wide - juoksukengät, Asics GT-2000 11 W - juoksukengät ja Asics GEL-Kayano 30 W - juoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hoka.

Edullisin tuote kategoriassa on Asics ASICS GT-1000 12 GS - Lasten juoksukengät, jonka hinta on 70.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 70.00 € - 200.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko ylipronaatio juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ylipronaatio juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 70.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 54 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ylipronaatio juoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Arahi 7 Wide - juoksukengät, Asics GT-2000 11 W - juoksukengät ja Asics GEL-Kayano 30 W - juoksukengät sekä suosituin merkki on Hoka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: ylipronaatio juoksukengät

4.65/5

Perustuu 68 arvosteluun