Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksualusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (44)
  44 / 44 tuotetta

  Juoksualusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksualusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - pitkät alushousut, Kari Traa Rose H/Z - aluspaita ja Craft Active Extreme X CN LS W - aluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

  Edullisin tuote kategoriassa on Röhnisch Siena String. - alushousut, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 99.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksualusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksualusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 44 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksualusasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - pitkät alushousut, Kari Traa Rose H/Z - aluspaita ja Craft Active Extreme X CN LS W - aluspaita sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksualusasut

  4.54/5

  Perustuu 174 arvosteluun