Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Asusteet juoksuun kategoriat

Asusteet juoksuun kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet juoksuun-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff LightWeight Merino Wool - huivi, Kari Traa Marika Glove - sormikkaat ja Kari Traa Tikse Beanie - pipo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

Edullisin tuote kategoriassa on Craft Core Essence Thermal Hat - pipo, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 64.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko asusteet juoksuun -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat asusteet juoksuun -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 89 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat asusteet juoksuun -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff LightWeight Merino Wool - huivi, Kari Traa Marika Glove - sormikkaat ja Kari Traa Tikse Beanie - pipo sekä suosituin merkki on Buff.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: asusteet juoksuun

4.13/5

Perustuu 159 arvosteluun