Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Asusteet juoksuun
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (62)
  62 / 62 tuotetta

  Asusteet juoksuun kategoriat

  Asusteet juoksuun kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet juoksuun-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Rasa käsineet - sormikkaat, Kari Traa Rose headband - panta ja Kari Traa Nora Glove - sormikkaat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Upfront 365 Headband - panta, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 90.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko asusteet juoksuun -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat asusteet juoksuun -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 90.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 62 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat asusteet juoksuun -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Rasa käsineet - sormikkaat, Kari Traa Rose headband - panta ja Kari Traa Nora Glove - sormikkaat sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: asusteet juoksuun

  4.29/5

  Perustuu 154 arvosteluun