Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hikinauhat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Swoosh Headband - hikinauha, Buff Slim Headband - hikinauha ja Wilson Headband - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

  Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Headband - hikinauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 16.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hikinauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hikinauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 16.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Swoosh Headband - hikinauha, Buff Slim Headband - hikinauha ja Wilson Headband - hikinauha sekä suosituin merkki on Nike.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.