Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hikinauhat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Swoosh Headband - hikinauha, Buff Slim Headband - hikinauha ja Wilson Headband - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

  Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Headband - hikinauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 16.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hikinauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat hikinauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 16.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Swoosh Headband - hikinauha, Buff Slim Headband - hikinauha ja Wilson Headband - hikinauha sekä suosituin merkki on Nike.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.