Sisältöön

Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Headband - hikinauha, Nike Swoosh Headband - hikinauha ja Fat Pipe Ace Päähikinauha.. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Headband - hikinauha, jonka hinta on 5.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 10.00 € - 12.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hikinauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hikinauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 12.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Headband - hikinauha, Nike Swoosh Headband - hikinauha ja Fat Pipe Ace Päähikinauha. sekä suosituin merkki on Wilson.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.