Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Juoksuhanskat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuhanskat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Nora Glove - juoksuhanskat, New Balance Speed Lightweight Gloves - juoksuhanskat ja Craft Hybrid Weather Glove - juoksuhanskat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Barlon IV Gloves Ux - juoksuhanskat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 64.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksuhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksuhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksuhanskat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Nora Glove - juoksuhanskat, New Balance Speed Lightweight Gloves - juoksuhanskat ja Craft Hybrid Weather Glove - juoksuhanskat sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksuhanskat

3.97/5

Perustuu 62 arvosteluun