Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksuhanskat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (21)
  21 / 21 tuotetta

  Juoksuhanskat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuhanskat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft Hybrid Weather Glove - juoksuhanskat, Craft Core Essence Thermal Glove 2 - juoksuhanskat ja Energetics Marius II Gloves Ux - juoksuhanskat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Magic Tip IV Gloves Ux - juoksuhanskat, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 90.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksuhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksuhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 90.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksuhanskat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Hybrid Weather Glove - juoksuhanskat, Craft Core Essence Thermal Glove 2 - juoksuhanskat ja Energetics Marius II Gloves Ux - juoksuhanskat sekä suosituin merkki on Craft.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksuhanskat

  4.14/5

  Perustuu 44 arvosteluun