Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJuoksuhanskat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksuhanskat
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Juoksuhanskat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuhanskat ja muut Asusteet juoksuun-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Juoksuhanskat verkkokaupassamme ovat Salomon Bonatti Wp Mitten U - juoksuhanskat, Halti Kunnar Gloves M - juoksuhanskat ja Energetics Magic Tip IV Gloves Ux - juoksuhanskat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Magic Tip III Ux - juoksuhanskat, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 59.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksuhanskat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Juoksuhanskat-kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksuhanskat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Bonatti Wp Mitten U - juoksuhanskat, Halti Kunnar Gloves M - juoksuhanskat ja Energetics Magic Tip IV Gloves Ux - juoksuhanskat sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksuhanskat

  3.94/5

  Perustuu 31 arvosteluun