Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. 



Juoksulippikset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksulippikset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft Pro Hypervent Cap - juoksulippis, Nike H86 Cap Metal Swoosh Jr - juoksulippis ja Energetics Luana III U - juoksulippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Luana III U - juoksulippis, jonka hinta on 10.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 40.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksulippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 10.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Pro Hypervent Cap - juoksulippis, Nike H86 Cap Metal Swoosh Jr - juoksulippis ja Energetics Luana III U - juoksulippis sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksulippikset

4.13/5

Perustuu 8 arvosteluun