Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksulippikset
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Juoksulippikset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksulippikset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff Pack run cap - juoksulippis, Buff Pack Speed Visor - juoksulippis ja adidas HEAT.RDY Four-Panel Cap - juoksulippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

  Edullisin tuote kategoriassa on New Balance Performance Visor - juoksulippis, jonka hinta on 17.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 40.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksulippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 17.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff Pack run cap - juoksulippis, Buff Pack Speed Visor - juoksulippis ja adidas HEAT.RDY Four-Panel Cap - juoksulippis sekä suosituin merkki on Buff.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksulippikset

  4/5

  Perustuu 4 arvosteluun