Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJuoksulippikset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksulippikset
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Juoksulippikset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksulippikset ja muut Asusteet juoksuun-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Juoksulippikset verkkokaupassamme ovat Salomon Reflective Cap - juoksulippis, Energetics Layne II Cap Ux - juoksulippis ja Salomon Waterproof Cap - juoksulippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Luana Cap W - juoksulippis, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 35.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksulippikset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Juoksulippikset-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksulippikset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Reflective Cap - juoksulippis, Energetics Layne II Cap Ux - juoksulippis ja Salomon Waterproof Cap - juoksulippis sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksulippikset

  4/5

  Perustuu 29 arvosteluun