Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Juoksulippikset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksulippikset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff 5 Panel Air Cap - juoksulippis, Röhnisch Sporty Cap - juoksulippis ja adidas Run Mes Ca A.r. - juoksulippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Luana III U - juoksulippis, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksulippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff 5 Panel Air Cap - juoksulippis, Röhnisch Sporty Cap - juoksulippis ja adidas Run Mes Ca A.r. - juoksulippis sekä suosituin merkki on Buff.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksulippikset

4.13/5

Perustuu 8 arvosteluun