Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Juoksulippikset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksulippikset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft Pro Hypervent Cap - juoksulippis, Buff 5 panels cap - juoksulippis ja Buff Pack Speed Visor - juoksulippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

Edullisin tuote kategoriassa on New Balance Performance Visor - juoksulippis, jonka hinta on 17.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 40.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksulippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 17.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksulippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Pro Hypervent Cap - juoksulippis, Buff 5 panels cap - juoksulippis ja Buff Pack Speed Visor - juoksulippis sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksulippikset

4.3/5

Perustuu 10 arvosteluun