Sisältöön

Juoksusäärystimet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksusäärystimet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft Knee Warmer - juoksusäärystimet, Craft Core Subz Leg Warmer - juoksusäärystimet ja OS1st CS6 performance calf sleeve - juoksusäärystimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Kompressiosäärystimet - juoksusäärystimet, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 40.00 € - 50.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksusäärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksusäärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksusäärystimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Knee Warmer - juoksusäärystimet, Craft Core Subz Leg Warmer - juoksusäärystimet ja OS1st CS6 performance calf sleeve - juoksusäärystimet sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksusäärystimet

4.67/5

Perustuu 9 arvosteluun