Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJuoksusäärystimet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksusäärystimet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Juoksusäärystimet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksusäärystimet ja muut Asusteet juoksuun-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Juoksusäärystimet verkkokaupassamme ovat Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve - juoksusäärystimet, OS1st CS6 performance calf sleeve - juoksusäärystimet ja Pro Touch Kompressiosäärystimet - juoksusäärystimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Kompressiosäärystimet - juoksusäärystimet, jonka hinta on 12.04 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksusäärystimet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Juoksusäärystimet-kategorian tuotteet saat hintaan 12.04 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksusäärystimet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve - juoksusäärystimet, OS1st CS6 performance calf sleeve - juoksusäärystimet ja Pro Touch Kompressiosäärystimet - juoksusäärystimet sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksusäärystimet

  4.24/5

  Perustuu 51 arvosteluun