Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaKompressiosukat juoksuun

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kompressiosukat juoksuun
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Kompressiosukat juoksuun

  Juoksussa hyvien kenkien lisäksi avainroolissa ovat myös laadukkaat ja toimivat juoksusukat. Hyvät juoksusukat tukevat ja joustavat oikeista paikoista, suojaavat iskuilta ja siirtävät kosteutta pois iholta. Perinteisten juoksusukkien lisäksi saatavilla on myös funktionaalisesta kompressiomateriaalista valmistettuja sukkia, joiden avulla saat juoksusuorituksestasi parhaat tehot irti. Kompressiosukat sopivat niin aloittelevalle juoksun harrastajalle kuin kokeneemmallekin juoksijalle. Kompressiosukat tuntuvat jalassa erilaiselta kuin tavalliset sukat – ne kannattaakin laittaa jalkaan hyvissä ajoin ennen lenkkiä, jotta jalat tottuvat niiden napakkaan tuntumaan.

  Kompressiosukkien tuottama kevyt paine tukee lihasta, parantaa verenkiertoa ja lymfa-järjestelmän toimintaa juoksusuorituksen aikana. Paine kuljettaa lihakseen enemmän happea parantaen sen toimintakykyä. Kompressio myös vähentää turvotusta ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä. Lisäksi kompressio nopeuttaa urheilusuorituksen jälkeistä palautumista, minkä ansiosta olet nopeammin valmis uuteen juoksulenkkiin. Kompressiosukat myös vähentävät jalkojen lihasjännitystä, väsymystä ja painavuuden tunnetta ennen ja jälkeen juoksusuorituksen. Kompressiosukat myös ehkäisevät yleisiä juoksijoiden ongelmia, kuten penikkatautia ja lihaskramppeja.

  Suuresta valikoimastamme löydät laadukkaat ja tyylikkäät kompressiosukat ja kompressiosäärystimet juoksuun. Valikoimastamme löydät esimerkiksi luotettavan kotimaisen kompressiotuotteiden valmistajan, Zero Pointin, korkealaatuiset juoksusukat. Valikoimasta löytyvät lyhyt- ja pitkävartiset kompressiosukat ja sopivat mallit sekä naisille että miehille. Mikäli et ole aiemmin käyttänyt kompressiovaatteita tai tarvitset apua juuri sinulle sopivien juoksusukkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Jos juoksu on intohimosi ja haluat nauttia siitä parhaalla mahdollisella tavalla, muista päivittää myös muut juoksuvaatteet ja -varusteet kuntoon. Tutustu siis myös juoksukenkiin, juoksutrikoihin, juoksutakkiin ja juoksupaitoihin.

  Paljonko kompressiosukat juoksuun -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kompressiosukat juoksuun -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kompressiosukat juoksuun -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Compression Low Sock - kompressiosukat juoksuun, OS1st FS4 Plantar Fasciitis Socks (matala malli) - kompressiosukat juoksuun ja OS1st FS4+ Compression Bracing Socks - kompressiosukat juoksuun sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kompressiosukat juoksuun

  4.5/5

  Perustuu 10 arvosteluun