Sisältöön

Juoksutakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksutakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Ragna Jacket - juoksutakki, Halti Vire XCT Set W+ - juoksutakki ja Odlo Run Easy S-Thermic Jacket W - juoksutakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on New Balance Core Run Jacket W - juoksutakki, jonka hinta on 32.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 35.00 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksutakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksutakit -kategorian tuotteet saat hintaan 32.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 122 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksutakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Ragna Jacket - juoksutakki, Halti Vire XCT Set W+ - juoksutakki ja Odlo Run Easy S-Thermic Jacket W - juoksutakki sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksutakit

4.33/5

Perustuu 82 arvosteluun