Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJuoksuvarusteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksuvarusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (129)
  129 / 129 tuotetta

  Juoksuvarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuvarusteet ja muut Juoksu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Juoksuvarusteet verkkokaupassamme ovat Polar Vantage M sykemittari, Polar Vantage M2 ja Polar Ignite sykemittari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David Kylmäpussi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 3.90 € - 549.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksuvarusteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Juoksuvarusteet-kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 549.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 83 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksuvarusteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Vantage M sykemittari, Polar Vantage M2 ja Polar Ignite sykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksuvarusteet

  4.43/5

  Perustuu 91 arvosteluun