Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksuvarusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (183)
  183 / 183 tuotetta

  Juoksuvarusteet kategoriat

  Juoksuvarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Eddy+ Kids 0,4l Tritan Renew Juomapullo, Salomon Trailblazer 10 ja Intersport Reflective heijastavat valjaat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David Kylmäpussi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2.99 € - 1049.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksuvarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksuvarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 183 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksuvarusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Eddy+ Kids 0,4l Tritan Renew Juomapullo, Salomon Trailblazer 10 ja Intersport Reflective heijastavat valjaat sekä suosituin merkki on CamelBak.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksuvarusteet

  4.37/5

  Perustuu 135 arvosteluun