Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksulasit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (19)
  19 / 19 tuotetta

  Juoksulasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksulasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics - juoksulasit, Bliz Fusion - juoksulasit ja Julbo Fury Spectron - juoksulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bliz.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bliz Motion - juoksulasit, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 189.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksulasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksulasit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 189.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksulasit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics - juoksulasit, Bliz Fusion - juoksulasit ja Julbo Fury Spectron - juoksulasit sekä suosituin merkki on Bliz.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksulasit

  4.8/5

  Perustuu 5 arvosteluun