Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksulasit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Juoksulasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksulasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Julbo Ultimate Reactiv - juoksulasit, Julbo Rush Spectron - juoksulasit ja Julbo Rush Reactiv - juoksulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Julbo.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bliz Motion - juoksulasit, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 209.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksulasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksulasit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksulasit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Julbo Ultimate Reactiv - juoksulasit, Julbo Rush Spectron - juoksulasit ja Julbo Rush Reactiv - juoksulasit sekä suosituin merkki on Julbo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksulasit

  4.67/5

  Perustuu 3 arvosteluun