Sisältöön

Pohjalliset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pohjalliset
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Pohjalliset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pohjalliset ja muut Koripallokengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pohjalliset verkkokaupassamme ovat FootBalance QuickFit Orange (Narrow Mid-Low), FootBalance QuickFit Yellow (Narrow Mid-High) ja FootBalance QuickFit Narrow Midhigh. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on FootBalance.

  Edullisin tuote kategoriassa on FootBalance QuickFit Yellow (Narrow Mid-High), jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pohjalliset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pohjalliset-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pohjalliset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat FootBalance QuickFit Orange (Narrow Mid-Low), FootBalance QuickFit Yellow (Narrow Mid-High) ja FootBalance QuickFit Narrow Midhigh sekä suosituin merkki on FootBalance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.