Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Koripallot

Koripallossa pääsee hyvin alkuun jo pelkän pallon avulla. Koriksessa pallon on tärkeä olla hyvin pumpattu ja oikean paineisen pallon tunnistaa siitä, että se pään yläpuolelta kädet suorina tiputettuna kohoaa noin tiputtajan vyötärön korkeudelle. Koripallon ei ole tarkoitus olla kimpoileva superpallo, muttei myöskään paineeton jolloin kuljettaminen vaatisi ylimääräistä voimaa.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että koripalloja on monen kokoisia ja valmistusmateriaaleja samoin. Pallon koko on tärkeää ja treeneissä käytetään saman kokoista palloa kuin kyseessä olevan ikäluokan otteluissakin. Alle koon 5 koripallot ovat tekniikka- tai harjoittelupalloja. Lapset pelaavat koolla 5 aina C-juniori-ikään asti. Tuolloin muovinen koripallo toimii varsin hyvin harjoittelussa, mutta halutessaan kannattaa panostaa hyvään nahkaiseen koripalloon. C-juniorit siirtyvät käyttämään kokoa 6 ja tytöt pelaavat tällä koripallokoolla vielä aikuisinakin. Pojat puolestaan siirtyvät B-iässä pallokokoon 7. Kokojen 6 ja 7 koripallot ovat useammin synteettisestä nahasta valmistettuja laadukkaita koripalloja, jotka kestävät hyvässä huolenpidossa lukuisia vuosia aktiivisessakin käytössä. Mikäli sinulle on epäselvää minkä kokoisen pallon tarvitset, kannattaa tarkistaa asia valmentajaltasi.

Huomaathan, että ulkopelejä varten tarvitaan aivan erillinen koripallo. Synteettinen nahka ei kestä ulkokenttien vaativampaa kovaa alustaa ja kesäpelien jälkeen sillä on turha yrittää enää pelata sisätiloissa. Pallo saattaa jopa mennä rikki tai vähintäänkin sen pehmeähkö pinta kärsii kovalla mahdollisesti kiviselläkin alustalla pelattaessa. Näin ollen kannattaakin hankkia kesäajaksi ulkopeleihin erillinen muovipintainen koripallo.

Koripallon paino riippuu sen koosta. Koon 7 koripallot painavat 567-650 grammaa ja ovat ympärysmitaltaan 74,9 – 78,0 cm. Pienemmässä 6-koon koripallossa paino on 510-567 grammaa ja ympärysmitta 72,4 – 73,7 cm. Pienin mini- ja mikrosarjoissa käytettävä 5-koon koripallo painaa 450-500 grammaa ja ympärysmitta on 66,0 – 73,0 cm. Koripallovalikoimamme tärkeimmät pallojen valmistajat ovat Wilson sekä Molten. Molemmat ovat pitkäikäisiä luotettavia merkkejä, joilta löytyy lukuisia erilaisia palloja. Molten on myös Suomen koripallomaajoukkueiden virallinen pelipallo.

Koripalloja löydät valikoimassamme useasta hintaluokasta, mutta lähtökohtaisesti muovipallot ovat jonkin verran edullisempia kuin nahkapallot. Muista hankkia yksi koripallo sisäharjoitteluun ja toinen ulkokentille sekä pallosta huolehtiaksesi hanki kunnollinen pallopumppu ja muista puhdistaa ulkopalloa säännöllisesti käytön jälkeen. Mikäli koripallot eivät mahdu harjoitusreppuusi, tutki erilaisten treenilaukkujen valikoimaa. Kannattaa myös tutustua erilaisiin koripallovaatteisiin sekä koripallokenkiin ja juomapulloihin.

Paljonko koripallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat koripallot -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat koripallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson FIBA 3x3 Official Game Ball - koripallo, Wilson Reaction Pro - koripallo ja Molten BG4500 koripallo sekä suosituin merkki on Wilson.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: koripallot

4.6/5

Perustuu 5 arvosteluun