Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juomapullot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Juomapullot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juomapullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Eddy+ Kids 0,4l Tritan Renew Juomapullo, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. ja Salomon Soft Flask 250ml/8oz. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

  Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Team Water Bottle 800ml, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 10.00 € - 60.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juomapullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juomapullot -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juomapullot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Eddy+ Kids 0,4l Tritan Renew Juomapullo, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. ja Salomon Soft Flask 250ml/8oz sekä suosituin merkki on CamelBak.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juomapullot

  4.06/5

  Perustuu 18 arvosteluun