Sisältöön

Juomapullot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juomapullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., CamelBak Eddy+ Kids 0,4l Tritan Renew Juomapullo ja McKINLEY Tritan 0,75l pullo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike BIG MOUTH BOTTLE 2.0 22 OZ, jonka hinta on 12.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 35.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juomapullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juomapullot -kategorian tuotteet saat hintaan 12.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juomapullot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., CamelBak Eddy+ Kids 0,4l Tritan Renew Juomapullo ja McKINLEY Tritan 0,75l pullo sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juomapullot

4.25/5

Perustuu 8 arvosteluun