Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset



Juomapullot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juomapullot
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Juomapullot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juomapullot ja muut Juoksuvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Juomapullot verkkokaupassamme ovat Salomon Pulse Handheld, Salomon Soft Reservoir 1.5L ja Salomon SOFTFLASK 250/8 STD 28. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon SOFTFLASK 250/8 STD 28, jonka hinta on 13.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 35.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juomapullot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Juomapullot-kategorian tuotteet saat hintaan 13.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juomapullot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Pulse Handheld, Salomon Soft Reservoir 1.5L ja Salomon SOFTFLASK 250/8 STD 28 sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juomapullot

  4.2/5

  Perustuu 10 arvosteluun