Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koripalloasusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Koripalloasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Koripalloasusteet ja muut Koripallovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Koripalloasusteet verkkokaupassamme ovat Nike Jordan Jumpman Air Classic99 Trucker Cap, Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve ja Zeropoint Pro Racing Compression Calf Sleeve. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike Jordan.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Jordan Jumpman Air Classic99 Trucker Cap, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko koripalloasusteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Koripalloasusteet-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat koripalloasusteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Jumpman Air Classic99 Trucker Cap, Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve ja Zeropoint Pro Racing Compression Calf Sleeve sekä suosituin merkki on Nike Jordan.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: koripalloasusteet

  4.38/5

  Perustuu 13 arvosteluun