Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koripalloasusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Koripalloasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Koripalloasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Jordan Utility Beanie, Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike Jordan.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Jordan Jordan Cuffed Jumpman, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 25.00 € - 41.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko koripalloasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat koripalloasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 41.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat koripalloasusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Utility Beanie, Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve sekä suosituin merkki on Nike Jordan.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: koripalloasusteet

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun