Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Koripalloasusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Koripalloasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Headband, Zeropoint Compression Performance Calf ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Headband, jonka hinta on 5.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko koripalloasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat koripalloasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 5.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat koripalloasusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Headband, Zeropoint Compression Performance Calf ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve sekä suosituin merkki on Wilson.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: koripalloasusteet

4.42/5

Perustuu 12 arvosteluun