Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Koripallohousut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Koripallohousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Jordan Dri-FIT Sport Crossover Fleece Pants M - collegehousut, Nike Jordan Essentials Men's Woven Pants - tuulihousut ja Nike Jordan Essential Fleece Pants M - collegehousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike Jordan.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Therma-FIT Starting 5 Fleece Pants M - verkkarihousut, jonka hinta on 54.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 82.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko koripallohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat koripallohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 82.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat koripallohousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Dri-FIT Sport Crossover Fleece Pants M - collegehousut, Nike Jordan Essentials Men's Woven Pants - tuulihousut ja Nike Jordan Essential Fleece Pants M - collegehousut sekä suosituin merkki on Nike Jordan.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: koripallohousut

5/5

Perustuu 1 arvosteluun