Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koripallohousut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Koripallohousut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Koripallohousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Jordan Dri-fit Air Fleece Pants M - collegehousut, Nike Jordan Essentials Fleece Pants M - collegehousut ja Nike Jordan Essential Fleece Pants M - collegehousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike Jordan.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Therma-FIT Starting 5 Fleece Pants M - collegehousut, jonka hinta on 54.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 82.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko koripallohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat koripallohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 82.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat koripallohousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Dri-fit Air Fleece Pants M - collegehousut, Nike Jordan Essentials Fleece Pants M - collegehousut ja Nike Jordan Essential Fleece Pants M - collegehousut sekä suosituin merkki on Nike Jordan.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: koripallohousut

  4.75/5

  Perustuu 4 arvosteluun