Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetKoripalloshortsit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koripalloshortsit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Koripalloshortsit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Koripalloshortsit ja muut Koripallovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Koripalloshortsit verkkokaupassamme ovat Nike Jordan Jordan Dri-FIT Air Diamond Shorts M - shortsit, Nike Dri-FIT Basketball Shorts M - shortsit ja Nike Swoosh Fly Shorts W - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike Jordan.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Swoosh Fly Shorts W - shortsit, jonka hinta on 27.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 37.90 € - 54.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko koripalloshortsit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Koripalloshortsit-kategorian tuotteet saat hintaan 27.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat koripalloshortsit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Jordan Dri-FIT Air Diamond Shorts M - shortsit, Nike Dri-FIT Basketball Shorts M - shortsit ja Nike Swoosh Fly Shorts W - shortsit sekä suosituin merkki on Nike Jordan.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: koripalloshortsit

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun