Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Koripalloshortsit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Koripalloshortsit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Dri-FIT Basketball Shorts M - shortsit, Nike M Dri-fit Dna+ Basketball Shorts - shortsit ja Nike Dri-FIT DNA Basketball Shorts M - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Dri-fit Basketball Shorts Jr - shortsit, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 27.90 € - 67.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko koripalloshortsit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat koripalloshortsit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 67.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat koripalloshortsit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Dri-FIT Basketball Shorts M - shortsit, Nike M Dri-fit Dna+ Basketball Shorts - shortsit ja Nike Dri-FIT DNA Basketball Shorts M - shortsit sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: koripalloshortsit

3.83/5

Perustuu 6 arvosteluun