Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koripalloshortsit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Koripalloshortsit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Koripalloshortsit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Jordan Essentials Fleece Shorts M - collegeshortsit, Nike Dri-fit Basketball Shorts Jr - shortsit ja Nike Dri-fit Basketball Shorts M - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike Jordan.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Dri-fit Basketball Shorts Jr - shortsit, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 27.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko koripalloshortsit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat koripalloshortsit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat koripalloshortsit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Essentials Fleece Shorts M - collegeshortsit, Nike Dri-fit Basketball Shorts Jr - shortsit ja Nike Dri-fit Basketball Shorts M - shortsit sekä suosituin merkki on Nike Jordan.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: koripalloshortsit

  4.4/5

  Perustuu 5 arvosteluun