Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Koripallosukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Koripallosukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Soxpro Grippisukka Classic, Soxpro Grippisukka Ultra Light ja Soxpro Grippisukka Ankle Support. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Soxpro.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elite Crew Basketball Socks - nilkkasukat, jonka hinta on 8.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko koripallosukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat koripallosukat -kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat koripallosukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Soxpro Grippisukka Classic, Soxpro Grippisukka Ultra Light ja Soxpro Grippisukka Ankle Support sekä suosituin merkki on Soxpro.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: koripallosukat

4.38/5

Perustuu 8 arvosteluun