Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Koripallosukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Koripallosukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Everyday Crew Basketball Socks 3pr/pkk - pitkät sukat, Nike Elite Crew Basketball Socks - nilkkasukat ja Soxpro Grippisukka Classic. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elite Crew Basketball Socks - nilkkasukat, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko koripallosukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat koripallosukat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat koripallosukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Everyday Crew Basketball Socks 3pr/pkk - pitkät sukat, Nike Elite Crew Basketball Socks - nilkkasukat ja Soxpro Grippisukka Classic sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: koripallosukat

4.4/5

Perustuu 5 arvosteluun