Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koripallosukat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Koripallosukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Koripallosukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Everyday Crew Basketball Socks 3pr - pitkät sukat, Nike Elite Crew Basketball Socks - nilkkasukat ja Soxpro Grippisukka Classic. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elite Crew Basketball Socks - nilkkasukat, jonka hinta on 11.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 15.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko koripallosukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat koripallosukat -kategorian tuotteet saat hintaan 11.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat koripallosukat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Everyday Crew Basketball Socks 3pr - pitkät sukat, Nike Elite Crew Basketball Socks - nilkkasukat ja Soxpro Grippisukka Classic sekä suosituin merkki on Nike.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: koripallosukat

  4.4/5

  Perustuu 5 arvosteluun