Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheilutuet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (41)
  41 / 41 tuotetta

  Urheilutuet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Urheilutuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David 195 nilkkatuki tarrakiristyksellä - urheilutuki, Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla ja Mc David COACHTEIPPI - urheilutuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David COACHTEIPPI - urheilutuki, jonka hinta on 3.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 159.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko urheilutuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat urheilutuet -kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheilutuet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 195 nilkkatuki tarrakiristyksellä - urheilutuki, Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla ja Mc David COACHTEIPPI - urheilutuki sekä suosituin merkki on Mc David.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheilutuet

  3.75/5

  Perustuu 8 arvosteluun