Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetKoripallovarusteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koripallovarusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Koripallovarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Koripallovarusteet ja muut Koripallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Koripallovarusteet verkkokaupassamme ovat adidas Linear Duffel L, Nike Gym Club Training Duffel Bag W ja adidas Linear Duffel M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David Kylmäpussi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 3.00 € - 38.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko koripallovarusteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Koripallovarusteet-kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 38.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat koripallovarusteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Linear Duffel L, Nike Gym Club Training Duffel Bag W ja adidas Linear Duffel M sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: koripallovarusteet

  4.44/5

  Perustuu 9 arvosteluun