Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Koripallovarusteet

Koripallovarusteet kategoriat

Koripallovarusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Koripallovarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David Kylmäpussi, Mc David Kylmä-/Kuumapussi ja Mc David Kylmäspray. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

Edullisin tuote kategoriassa on Mc David Kylmäpussi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 3.90 € - 19.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko koripallovarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat koripallovarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 19.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat koripallovarusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David Kylmäpussi, Mc David Kylmä-/Kuumapussi ja Mc David Kylmäspray sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.