Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINReput ja laukut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Reput ja laukut
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Reput ja laukut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Reput ja laukut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Linear Duffel M, adidas Linear Duffel L ja adidas Linear Duffel S. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on adidas Linear Duffel S, jonka hinta on 30.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 35.00 € - 40.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko reput ja laukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat reput ja laukut -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat reput ja laukut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Linear Duffel M, adidas Linear Duffel L ja adidas Linear Duffel S sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: reput ja laukut

  3/5

  Perustuu 1 arvosteluun