Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetReput ja laukut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Reput ja laukut
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Reput ja laukut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Reput ja laukut ja muut Koripallovarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Reput ja laukut verkkokaupassamme ovat adidas Linear Duffel L, Nike Gym Club Training Duffel Bag W ja adidas Linear Duffel M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on adidas Linear Duffle S, jonka hinta on 27.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 28.00 € - 38.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko reput ja laukut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Reput ja laukut-kategorian tuotteet saat hintaan 27.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 38.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat reput ja laukut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Linear Duffel L, Nike Gym Club Training Duffel Bag W ja adidas Linear Duffel M sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: reput ja laukut

  4.38/5

  Perustuu 8 arvosteluun