Sisältöön

Hammassuojat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hammassuojat
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Hammassuojat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hammassuojat ja muut Koripallovarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hammassuojat verkkokaupassamme ovat Energetics Hammassuojat, Shock Doctor Gel Max hammassuojat ja Energetics Hammassuojat Jr. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Hammassuojat, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hammassuojat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hammassuojat-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hammassuojat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Hammassuojat, Shock Doctor Gel Max hammassuojat ja Energetics Hammassuojat Jr sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.