Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelualusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (41)
  41 / 41 tuotetta

  Laskettelualusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelualusasut ja muut Lasketteluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Laskettelualusasut verkkokaupassamme ovat Kari Traa Lam pant - aluskerrasto, Craft Core Dry Baselayer Set Jr - aluskerrasto ja Peak Performance Magic Half Zip M - aluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

  Edullisin tuote kategoriassa on Craft Core Dry Baselayer Set Jr - aluskerrasto, jonka hinta on 35.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 45.00 € - 115.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelualusasut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Laskettelualusasut-kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 115.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelualusasut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Lam pant - aluskerrasto, Craft Core Dry Baselayer Set Jr - aluskerrasto ja Peak Performance Magic Half Zip M - aluspaita sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelualusasut

  4.42/5

  Perustuu 106 arvosteluun