Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Lasketteluhaalarit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lasketteluhaalarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Reima Palaten Reimatec haalarit - laskuhaalari, Icepeak Leland Jr - laskuhaalari ja Icepeak Lake Ski Jr - laskuhaalari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Reima.

Edullisin tuote kategoriassa on Icepeak Leland Jr - laskuhaalari, jonka hinta on 109.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 109.00 € - 139.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lasketteluhaalarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasketteluhaalarit -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasketteluhaalarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Reima Palaten Reimatec haalarit - laskuhaalari, Icepeak Leland Jr - laskuhaalari ja Icepeak Lake Ski Jr - laskuhaalari sekä suosituin merkki on Reima.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.