Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiLaskettelupäähineet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelupäähineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff Midweight Merino Wool - huivi, Buff LightWeight Merino Wool - huivi ja McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Delmet Balaclava - alushuppu, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 59.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelupäähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelupäähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelupäähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff Midweight Merino Wool - huivi, Buff LightWeight Merino Wool - huivi ja McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu sekä suosituin merkki on Buff.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelupäähineet

4.84/5

Perustuu 19 arvosteluun