Sisältöön

Laskettelufleecet ja väliasut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelufleecet ja väliasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Olga Fleece, Peak Performance M Rider Mid Zip Hood ja The North Face 100 Glacier Full-Zip Fleece Jacket W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on The North Face Teen Glacier Fleece 1/4 Zip, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 35.00 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Olga Fleece, Peak Performance M Rider Mid Zip Hood ja The North Face 100 Glacier Full-Zip Fleece Jacket W sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelufleecet ja väliasut

4.72/5

Perustuu 18 arvosteluun