Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Laskettelufleecet ja väliasut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelufleecet ja väliasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Pioneering Jacket W, Helly Hansen Daybreaker Fleece Pant W ja McKINLEY Gina Ii W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Helly Hansen Jr Daybreaker Tights, jonka hinta on 30.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.00 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Pioneering Jacket W, Helly Hansen Daybreaker Fleece Pant W ja McKINLEY Gina Ii W sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelufleecet ja väliasut

4.67/5

Perustuu 12 arvosteluun