Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelufleecet ja väliasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Laskettelufleecet ja väliasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelufleecet ja väliasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Haglöfs Betula Tight M, Helly Hansen Daybreaker Fleece Pant M ja Haglöfs Betula Jacket Women. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Haglöfs.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics So Cosy W, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 30.00 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Betula Tight M, Helly Hansen Daybreaker Fleece Pant M ja Haglöfs Betula Jacket Women sekä suosituin merkki on Haglöfs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelufleecet ja väliasut

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun