Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Lentopallokengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lentopallokengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics Blade FF W - lentopallokengät, Asics ASICS Blade FF - Miesten sisäpelikenkä - lentopallokengät ja Puma Accelerate Nitro Sqd M - lentopallokengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

Edullisin tuote kategoriassa on Puma Accelerate Jr - lentopallokengät, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 50.00 € - 170.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lentopallokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lentopallokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lentopallokengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Blade FF W - lentopallokengät, Asics ASICS Blade FF - Miesten sisäpelikenkä - lentopallokengät ja Puma Accelerate Nitro Sqd M - lentopallokengät sekä suosituin merkki on Asics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lentopallokengät

4.67/5

Perustuu 3 arvosteluun