Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lentopallokengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Lentopallokengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lentopallokengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä - lentopallokengät, Asics Gel-Beyond MT 6 - naisten sisäpelikengät - lentopallokengät ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - miesten sisäpelikengät - lentopallokengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Asics GEL-BLAST 3 GS - lentopallokengät, jonka hinta on 70.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 109.00 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lentopallokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lentopallokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 70.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lentopallokengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä - lentopallokengät, Asics Gel-Beyond MT 6 - naisten sisäpelikengät - lentopallokengät ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - miesten sisäpelikengät - lentopallokengät sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lentopallokengät

  4.4/5

  Perustuu 5 arvosteluun