Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lentopallokengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Lentopallokengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lentopallokengät ja muut Lentopallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Lentopallokengät verkkokaupassamme ovat Asics Gel-Beyond MT 6 W - lentopallokengät, Asics Gel-Beyond MT 6 M - lentopallokengät ja Asics Gel-Blast 2 Jr - lentopallokengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Rebel 3 Jr - lentopallokengät, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lentopallokengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lentopallokengät-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lentopallokengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Beyond MT 6 W - lentopallokengät, Asics Gel-Beyond MT 6 M - lentopallokengät ja Asics Gel-Blast 2 Jr - lentopallokengät sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lentopallokengät

  4.56/5

  Perustuu 9 arvosteluun