Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polvisuojat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Polvisuojat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Polvisuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David 6446 HEX polvi-säärisuoja - polvisuojat, Mc David 602 lentopallo polvisuoja - polvisuojat ja Pro Touch Knee Pads 300 - polvisuojat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Knee Pads 300 - polvisuojat, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 31.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko polvisuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat polvisuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat polvisuojat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 6446 HEX polvi-säärisuoja - polvisuojat, Mc David 602 lentopallo polvisuoja - polvisuojat ja Pro Touch Knee Pads 300 - polvisuojat sekä suosituin merkki on Mc David.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.