Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Polvisuojat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Polvisuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Pro Touch Match - polvisuojat, Mc David 602 lentopallo polvisuoja - polvisuojat ja Pro Touch Knee Pads 300 - polvisuojat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Pro Touch.

Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Match - polvisuojat, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 31.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko polvisuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polvisuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 31.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polvisuojat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pro Touch Match - polvisuojat, Mc David 602 lentopallo polvisuoja - polvisuojat ja Pro Touch Knee Pads 300 - polvisuojat sekä suosituin merkki on Pro Touch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.