Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistelu
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Luistelu kategoriat

  Luistelu kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Luistelu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) ja TECNOPRO Camilla 1.0. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

  Edullisin tuote kategoriassa on CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., jonka hinta on 26.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko luistelu -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat luistelu -kategorian tuotteet saat hintaan 26.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistelu -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) ja TECNOPRO Camilla 1.0 sekä suosituin merkki on CamelBak.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: luistelu

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun