Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Luistelu kategoriat

Luistelu kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Luistelu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Avion Set W, Craft Core Dry Baselayer Set W ja Craft Core Dry Baselayer Set Jr. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe Ace Päähikinauha., jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 249.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko luistelu -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat luistelu -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat luistelu -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Avion Set W, Craft Core Dry Baselayer Set W ja Craft Core Dry Baselayer Set Jr sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: luistelu

4.34/5

Perustuu 218 arvosteluun