Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Kaunoluistimet

Luistelu on talvilajien klassikko, jossa viehättää vuosikymmenestä toiseen. Luistelu tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja eri lajimieltymyksiin. Vauhdikkaiden mailapelien ystävä valitsee esimerkiksi jääkiekon tai ringetten, jossa pääsee nauttimaan sosiaalisuudesta ja kilpailuhengestä. Tanssillisten lajien ystävälle sopivia lajeja ovat esimerkiksi muodostelmaluistelu tai jäätanssi. Koska erilaisissa luistelulajeissa liikutaan eri tavalla, lajeihin löytyvät myös omanlaisensa luistimet. Taitoluistelun tekniikka keskittyy erilaisiin temppuihin ja tyyliteltyihin käännöksiin, mikä näkyy myös lajiin suunnitelluissa luistimissa. Taitoluistelussa käytössä ovat kaunoluistimet, joiden tunnuspiirteisiin kuuluu tyylitelty ulkomuoto ja kärkipiikeillä varusteltu terä.

Kaunoluistinten tärkin ominaisuus on niiden terä, joka on varusteltu kärkipiikillä. Kärkipiikit mahdollistavat taitoluistelun lennokkaat hypyt ja nopeat suunnanmuutokset. Kaunoluistinten terä jatkuu hieman kantapään ulkopuolelle, mikä auttaa luistelijaa pysymään tasapainossa kovassakin vauhdissa. Terän lisäksi kaunoluistinten ulkomuoto poikkeaa huomattavasti jääkiekkoluistimista. Toisin kuin jääkiekkoluistimet, kaunoluistimet muodoltaan sirot ja lähes pehmustamattomat. Kaunoluistinten varsi ylettyy nilkan yli, mikä tuo tukea ponnahduksiin ja käännöksiin. Kaunoluistimista löytyy omat mallit sekä naisille että miehille – naisten kaunoluistimet ovat yleensä väriltään valkoiset ja miesten mustat. Myös lapsille löytyvät omanlaisensa kaunoluistimet, jotka on yleensä varusteltu tukevammalla istuvuudella ja säädettävällä kiinnityksellä.

Mistä parhaat kaunoluistimet? Intersportin suuresta valikoimasta löydät huippulaadukkaat kaunoluistimet aloitteleville ja harjaantuneemmille luistelijoille. Olipa mielessäsi naisten kaunoluistimet tai tyttöjen kaunoluistimet, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit, kuten tyylikkäät Teknopro-luistimet. Tilaa kaunoluistimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Oikean mallin ja koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos luistelu kuuluu suosikkilajeihisi, tutustu myös jääkiekkokypäriin ja luisteluvaatteisiin.

Paljonko kaunoluistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kaunoluistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kaunoluistimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly Marina II W Kaunoluistimet, Firefly Camilla II W Kaunoluistimet ja Firefly Susanne Felt II W Kaunoluistimet sekä suosituin merkki on Firefly.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kaunoluistimet

5/5

Perustuu 2 arvosteluun