Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luisteluvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (74)
  74 / 74 tuotetta
  5 väriä
  CCM
  5000 Sr harjoituspaita
  24.90 €

  kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät ja muut Luisteluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour Hg Armour Comp Ls M - miesten aluspaita, Under Armour HG Armour Comp Ss M - miesten aluspaita ja Under Armour Jr Hg Armour Leggings. - nuorten pitkät alushousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Reversible kasvomaski, jonka hinta on 9.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.90 € - 99.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko luisteluvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat luisteluvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 74 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luisteluvaatteet -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Hg Armour Comp Ls M - miesten aluspaita, Under Armour HG Armour Comp Ss M - miesten aluspaita ja Under Armour Jr Hg Armour Leggings. - nuorten pitkät alushousut sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: luisteluvaatteet

  4.44/5

  Perustuu 27 arvosteluun