Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Taitoluistimet

Luistelu sopii jokaiselle – kunhan löydät oman lajisi ja tyylisi. Luistelu avaa mahdollisuuksia kaikenlaisille liikkujille. Jos pidät vauhdikkaista mailapeleistä ja joukkuelajeista, sinulle sopivia luistelulajeja voivat olla jääkiekko, ringette ja jääpallo. Jos pidät sen sijaan tanssillisemmista lajeista, voit kokeilla esimerkiksi jäätanssia, muodostelmaluistelua tai kaunoluistelua. Mailapeleissä ja taitoluistelussa liikeradat ja luistelutekniikka ovat erilaisia, minkä vuoksi lajeihin tarvitaan myös erilaiset luistimet. Taitoluistelussa tehdään erilaisia hyppyjä, temppuja ja tyyliteltyjä käännöksiä, jotka on huomioitu myös taitoluistinten rakenteessa ja teknisissä ominaisuuksissa. Taitoluistimet ovat jääkiekkoluistimia sirommat ja kevytrakenteisemmat. Niiden terä on varusteltu kärkipiikeillä. Tasapainon parantamiseksi luistinten terä jatkuu kantapään yli.

Millainen taitoluistin on oikeanlainen? Kun suuntaat luisteluostoksille, huomaat todennäköisesti, että tarjolla on sekä kaunoluistimia että taitoluistimia. Nämä kaksi luistintyyppiä ovat pääpiirteittäin samanlaiset, mutta taitoluistimilla tarkoitetaan yleensä harjaantuneemmille luistelijoille tarkoitettuja luistimia. Taitoluistimet ovat kaunoluistimia hieman tukevammat ja jäykemmät. Kun valitset itsellesi tai lapsellesi taitoluistimia, kiinnitä erityistä huomiota luistinkengän kokoon ja nilkan tukeen. Luistinkengän koon tulee olla istuva – se ei saa puristaa paksummankaan sukan kanssa. Luistinkenkään ei myöskään saa jättää turhaa kasvuvaraa. Mitä tulee tukeen, luistimet nilkkaosa ei saa taittua, vaikka luistelija seisoisi yhdellä jalalla. Kun sopiva luistinpari on löytynyt, muista käydä teroittamassa luistimet. Terävillä terillä luistelu on sujuvaa ja turvallista.

Mistä parhaat taitoluistimet? Intersportin suuresta valikoimasta löydät huippulaadukkaat taitoluistimet aloitteleville ja harjaantuneemmille taitoluistelijoille. Olipa mielessäsi naisten taitoluistimet tai tyttöjen taitoluistimet, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit, kuten tyylikkäät Teknopro-taitoluistimet. Tilaa taitoluistimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Oikean mallin ja koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos luistelu kuuluu suosikkilajeihisi, tutustu myös jääkiekkokypäriin ja luisteluvaatteisiin.

Paljonko taitoluistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat taitoluistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.