Sisältöön

Lautailuvaatteet kategoriat

Lautailuvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailuvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Tahko Ski DX Jacket M - miesten toppatakki, Devold Multi Sport Merino 190 Set W - naisten aluskerrasto ja Devold Multi Sport Set M - miesten aluskerrasto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Asio II Ski Socks Jr - nuorten pitkät sukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 550.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailuvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailuvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 550.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 182 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailuvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Tahko Ski DX Jacket M - miesten toppatakki, Devold Multi Sport Merino 190 Set W - naisten aluskerrasto ja Devold Multi Sport Set M - miesten aluskerrasto sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailuvaatteet

4.63/5

Perustuu 357 arvosteluun