Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailuvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (193)
  193 / 193 tuotetta
  1 väri
  Reima
  Proxima Lasten Toppahousut
  69.90 €
  59.90 €
  3 väriä
  Halti
  Latu Pipo
  29.90 €

  Lautailuvaatteet kategoriat

  Lautailuvaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailuvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bula Geo Merino Wool Pants - miesten pitkät alushousut, Bula Geo Merino Wool Crew M - miesten aluskerrastopaita ja Kari Traa Rose High Waist Pants - naisten pitkät alushousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bula.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Dillingham Ux - kasvomaski, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 599.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailuvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautailuvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 193 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailuvaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Geo Merino Wool Pants - miesten pitkät alushousut, Bula Geo Merino Wool Crew M - miesten aluskerrastopaita ja Kari Traa Rose High Waist Pants - naisten pitkät alushousut sekä suosituin merkki on Bula.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailuvaatteet

  4.68/5

  Perustuu 164 arvosteluun