Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Lautailualusasut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailualusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Avion Set M - aluskerrasto, Kari Traa Rose H/Z - aluspaita ja Kari Traa Rose High Waist Pants - pitkät alushousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Dorotea Pants W - pitkät alushousut, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailualusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailualusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 80 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailualusasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Avion Set M - aluskerrasto, Kari Traa Rose H/Z - aluspaita ja Kari Traa Rose High Waist Pants - pitkät alushousut sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailualusasut

4.51/5

Perustuu 809 arvosteluun