Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailualusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (73)
  73 / 73 tuotetta
  2 väriä
  Kari Traa
  Lune pant - alushousut
  34,90 €
  29,90 €
  2 väriä
  Kari Traa
  Lune H/Z - aluspaita
  39,90 €
  29,90 €

  Lautailualusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailualusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Avion M setti - aluskerrasto, Kari Traa Lune pant - alushousut ja Kari Traa Lune H/Z - aluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Dustin Undershirt Jr - aluspaita, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailualusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautailualusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 73 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailualusasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Avion M setti - aluskerrasto, Kari Traa Lune pant - alushousut ja Kari Traa Lune H/Z - aluspaita sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailualusasut

  4.45/5

  Perustuu 579 arvosteluun