Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Lumilautapussit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lumilautapussit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Burton Wheelie Gig Bag - lumilautapussi, Intersport Monolaukku ja Nitro Tracker Wheelie board bag 165CM - lumilautapussi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Burton.

Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Monolaukku, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 195.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lumilautapussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lumilautapussit -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 195.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lumilautapussit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Wheelie Gig Bag - lumilautapussi, Intersport Monolaukku ja Nitro Tracker Wheelie board bag 165CM - lumilautapussi sekä suosituin merkki on Burton.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lumilautapussit

4/5

Perustuu 1 arvosteluun