Sisältöön

Lumilautapussit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lumilautapussit
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Lumilautapussit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lumilautapussit ja muut Lumilautailu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Lumilautapussit verkkokaupassamme ovat Burton Space Sack - lumilautapussi, Nitro Tracker Wheelie board bag - lumilautapussi ja Intersport Ski & Snowboard Roller Bag - suksipussi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Burton.

  Edullisin tuote kategoriassa on Burton Space Sack - lumilautapussi, jonka hinta on 55.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 89.90 € - 139.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lumilautapussit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lumilautapussit-kategorian tuotteet saat hintaan 55.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lumilautapussit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Space Sack - lumilautapussi, Nitro Tracker Wheelie board bag - lumilautapussi ja Intersport Ski & Snowboard Roller Bag - suksipussi sekä suosituin merkki on Burton.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.