Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lumilautapussit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Lumilautapussit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lumilautapussit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nitro Tracker Wheelie board bag - lumilautapussi, Burton Space Sack Lumilautapussi - nuorten laukku ja varustekassi ja Nitro Sub Board Bag Lumilautabägi - lumilautapussi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nitro.

  Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Monolaukku, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.00 € - 185.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lumilautapussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lumilautapussit -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 185.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lumilautapussit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nitro Tracker Wheelie board bag - lumilautapussi, Burton Space Sack Lumilautapussi - nuorten laukku ja varustekassi ja Nitro Sub Board Bag Lumilautabägi - lumilautapussi sekä suosituin merkki on Nitro.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lumilautapussit

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun