Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Metsästyshousut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Metsästyshousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Pallas II Warm X-stretch Pants M - metsästyshousut, Haglöfs Husk Pant Women - metsästyshousut ja Haglöfs Astral GTX Pants Women - metsästyshousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Halti Pallas II X-Stretch Pants JR - metsästyshousut, jonka hinta on 44.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.00 € - 379.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko metsästyshousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat metsästyshousut -kategorian tuotteet saat hintaan 44.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 379.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 130 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat metsästyshousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Pallas II Warm X-stretch Pants M - metsästyshousut, Haglöfs Husk Pant Women - metsästyshousut ja Haglöfs Astral GTX Pants Women - metsästyshousut sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: metsästyshousut

4.56/5

Perustuu 393 arvosteluun