Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpallo
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (41)
  41 / 41 tuotetta
  1 väri
  Karhu
  Code 100 räpylä
  44.90 €
  1 väri
  Karhu
  Pesiskypärä XS
  79.90 €

  Pesäpallo kategoriat

  Pesäpallo kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Karhu Performance pesis grip - tarvike ja Karhu Code 85 - pesäpallomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

  Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Sports Drink 500ml - urheilujuoma, jonka hinta on 2.99 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpallo -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pesäpallo -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpallo -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Karhu Performance pesis grip - tarvike ja Karhu Code 85 - pesäpallomaila sekä suosituin merkki on CamelBak.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pesäpallo

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun