Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpallo
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (58)
  58 / 58 tuotetta

  Pesäpallo kategoriat

  Pesäpallo kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Karhu Performance pesis grip - tarvike, Karhu Goldhammer 1.8 Soft pesäpalloräpylä ja Karhu Goldhammer 1.5 Max pesäpalloräpylä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

  Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Sports Drink 500ml - urheilujuoma, jonka hinta on 2.99 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpallo -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pesäpallo -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpallo -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Performance pesis grip - tarvike, Karhu Goldhammer 1.8 Soft pesäpalloräpylä ja Karhu Goldhammer 1.5 Max pesäpalloräpylä sekä suosituin merkki on Karhu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pesäpallo

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun