Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpallo
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (53)
  53 / 53 tuotetta

  Pesäpallo kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallo tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pesäpallo verkkokaupassamme ovat Karhu FG Light 550 - pesäpallomaila, Karhu 501 Miesten virallinen pesäpallo ja Karhu Goldhammer 970 - pesäpallomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

  Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Over Grip - tarvike, jonka hinta on 8.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 259.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpallo maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pesäpallo-kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 259.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpallo?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu FG Light 550 - pesäpallomaila, Karhu 501 Miesten virallinen pesäpallo ja Karhu Goldhammer 970 - pesäpallomaila sekä suosituin merkki on Karhu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pesäpallo

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun