Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Pesäpallo kategoriat

Pesäpallo kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Karhu Kitkateippi - tarvike ja Karhu Performance pesis grip - tarvike. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Sports Drink 500ml - urheilujuoma, jonka hinta on 2.99 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 399.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pesäpallo -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pesäpallo -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 78 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pesäpallo -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Karhu Kitkateippi - tarvike ja Karhu Performance pesis grip - tarvike sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pesäpallo

5/5

Perustuu 1 arvosteluun