Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kaupunkipyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Rengaskoko tuumaa
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Citypyörät

  Pyöräily on helppo ja hauska laji, jossa pääsee nauttimaan ulkoilmasta ja vauhdista. Pyöräily on myös kätevä tapa kohottaa kuntoa ja koko kehon lihaksistoa. Polkupyörä on myös loistava kulkuväline pienempien ja suurempien etäisyyksien taittamiseen – kunhan valitset oikeanlaisen pyörätyypin. Jos olet ahkera työmatkapyöräilijä ja liikut pidempiä matkoja kovemmilla nopeuksilla, sinulle sopii hyvin hybridipyörä, joka yhdistää maantie- ja maastopyörän parhaat puolet. Jos liikut sen sijaan pääsääntöisesti lyhyempiä etäisyyksiä kaupunkiympäristössä, ketterä kaupunkipyörä on sinulle oivallisin valinta. Kaupunkipyöräilyyn haasteita luovat vaihtelevat liikennejärjestelyt, nopeaa reagointia vaativat tilanteet, epätasaiset alustat sekä mahdolliset kuljetettavat tavarat, kuten laukut ja kauppakassit.

  Citypyörä sopii loistavasti kaupunkiajoon

  Citypyörä on maantiepyörää jykevämpi, mutta kevytrakenteisempi kuin maastopyörä, minkä ansiosta sen kanssa on helppo liikkua monipolisesti erilaisilla alustoilla. Kaupunkipyörät poikkeavat muista pyörätyypeistä myös varusteltutasoltaan: niistä löytyy kaikki varusteet, joita tarvitaan turvalliseen ja miellyttävään liikkumiseen vilkkaassa kaupunkiympäristössä. Jotta äkillisiinkin pysähdyksiin on helppo reagoida, kaupunkipyörästä löytyy yleensä sekä käsi- että jalkajarru. Pyörän vaihteisto on suunniteltu sopivaksi kaupungissa ajettaviin nopeuksiin. Jotta kaupunkipyörä on helppo pysäköidä, siitä löytyy myös jalkajarru. Jotta vaatteet säästyvät kurasäällä tahroilta, hyvä kaupunkipyörä on varusteltu renkaiden lokasuojilla. Kaupunkipyörästä löytyy tavallisesti myös kuljetusritilä tai kori, jossa laukku ja muut tarvikkeet kulkevat turvallisesti.

  Hyvä kaupunkipyörä löytyy laajasta valikoimasta

  Onko ostoslistallasi hyvä kaupunkipyörä? Intersportin suuresta pyörävalikoimasta löydät kaikki parhaat kaupunkipyörät mutkattomaan cityelämään. Olipa mielessäsi naisten kaupunkipyörä, miesten kaupunkipyörä tai lasten kaupunkipyörä, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia varustelutasoja, tyylikkäitä värivaihtoehtoja ja parhaat merkit, kuten Nopsa-kaupunkipyörät ja Tunturi-kaupunkipyörät. Sinulle sopivimman pyörämallin ja varustelutason valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa kaupunkipyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassamme. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn – katso esimerkiksi pyöräilyvaatteet, pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet

  Paljonko kaupunkipyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kaupunkipyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 349.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 949.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kaupunkipyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama Jopo 24" - citypyörä, Helkama Jopo 3 - citypyörä ja Crescent Tove 7v. - citypyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kaupunkipyörät

  4.86/5

  Perustuu 7 arvosteluun