Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Pyöräilyvaatteet kategoriat

Pyöräilyvaatteet

Pyöräily on perinteikäs laji, jossa yhdistyy raikas ulkoilma, aerobinen treeni sekä vauhdin hurma. Oikeilla varusteilla ja vaatteilla pyöräily on mukavampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Jos harrastat kaupunkipyöräilyä tai pyöräilet satunnaisesti työmatkoja, mukava ja säänkestävä urheiluvaatetus yleensä riittää. Jos poljet sen sijaan pidempiä matkoja kovilla nopeuksilla tai harrastat esimerkiksi kilpapyöräilyä, sinun kannattaa hankkia asianmukaiset pyöräilyvaatteet. Pyöräilyssä haasteita pukeutumiselle tuovat pyöräilijän voimakkaasti eteenpäin nojaava asento ja jalkojen tikkaava liike. Jotta pyöräily sujuisi mutkattomasti, nämä ominaisuudet on huomioitu pyöräilyvaatteiden anatomisessa muotoilussa. Voimakkaan ilmanvastuksen vuoksi pyöräilyvaatteiden tulee olla lisäksi istuvuudeltaan vartalonmyötäisiä. Pyöräilyvaatteissa tulee myös yhdistyä säänkestävyys sekä vaatteiden hyvät kosteuden siirto-ominaisuudet.

Mitkä pyöräilyvaatteet sinun kannattaa hankkia? Pyöräilyvaatteiden valinta tulee aina tehdä sään ja vuodenajan mukaan. Sateisiin ja kylmempiin sääoloihin tarvitaan luonnollisesti erilaiset pyöräilyvaatteet kuin helteisiin kesäpäiviin. Pyöräilyvaatteita valitessa kannattaa pohtia myös oman harrastuksen laatua ja säännöllisyyttä: pyöräiletkö keskipitkiä matkoja maastossa vai pitkiä matkoja maantiellä? Olosuhteista riippumatta, pyöräilijän perusvaatetukseen kuuluvat aina hyvät pyöräilyhousut, -trikoot tai -shortsit, säänmukainen pyöräilytakki tai pyöräilypaita sekä pyöräilyyn soveltuvat tekniset alusvaatteet. Jotta pyöräily olisi mahdollisimman miellyttävää, jokaisen pyöräilijän kannattaa hankkia myös hengittävät sukat ja pyöräilyhanskat. Jos pyöräilet pimeissä syyssäissä, on suositeltavaa hankkia myös huomioliivi tai heijastavilla yksityiskohdilla varusteltu pyöräilytakki.

Mistä löytyvät parhaat vaatteet pyöräilyyn? Intersportista löydät laadukkaat ja tyylikkäät vaatteet kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Olipa mielessäsi naisten pyöräilyvaatteet tai miesten pyöräilyvaatteet, meiltä löydät etsimäsi. Meiltä löydät vaatteet ympärivuotiseen harrastamiseen: pyöräilyvaatteet syksyyn ja pyöräilyvaatteet kesään. Valikoimasta löydät parhaat brändit, kuten Shimano-pyöräilyvaatteet sekä Pearl Izumi -pyöräilyvaatteet. Jos olet vasta pyöräilyharrastuksesi alussa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi vaatteet. Tilaa pyöräilyvaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi, katso esimerkiksi sähköpyörätpolkupyörät, pyöräilykypärät ja pyöräilykengät.

Paljonko pyöräilyvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyöräilyvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 145 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyöräilyvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Geo Merino Wool Halfzip M, Bula Geo Merino Wool Crew M ja Buff LightWeight Merino Wool sekä suosituin merkki on Bula.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pyöräilyvaatteet

4.14/5

Perustuu 126 arvosteluun