Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maantiepyörät
 • Kohderyhmä: Naiset
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet
  Poista rajaukset

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Naisten maantiepyörät

  Maantiepyörä on tarkoitettu pidempien nopeuksien taittamiseen maanteillä. Se sopii loistavasti erityisesti kunto- ja kilpapyöräilijöille. Toisin kuin muissa pyörätyypeissä, maantiepyörän renkaat ovat kapeat ja tasapintaiset. Maantiepyörä on rakenteeltaan ja varustelutasoltaan kevyt, minkä ansioista pyörä on ketterä ja sillä on helppo yltää kovempiinkin nopeuksiin. Myös vahvasti eteenpäin nojaavan ajoasennon ansiosta polkiessa on helppo tuottaa enemmän voimaa, jolloin vauhtikin on kovempi. Naisten maantiepyörä on rakenteeltaan ja toiminnollisuuksiltaan lähes identtinen miesten maantiepyörien kanssa. Naisten maantiepyörien runkokoot ovat tosin pienempiä kuin miesten malleissa.

  Onko ostoslistallasi maantiepyörä naiselle? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki naisten maantiepyörät aktiivisille pyöräilyn harrastajille. Valikoimasta löydät erilaisia malleja, värivaihtoehtoja ja varusteltutasoja, joista voit valita omaan harrastukseesi sopivimman vaihtoehdon. Löydät meiltä parhaat merkit, kuten Nakamura-maantiepyörät. Oikean mallin valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa naisten maantiepyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Jos pyöräily on intohimosi, muista hankkia myös muut varusteet suosikkilajiisi. Katso esimerkiksi pyöräilyvaatteet, pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.