Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Vinkit hybridisähköpyörän hankintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Hybridisähköpyörät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hybridisähköpyörät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helkama SE11 M e-Bike 11v - miesten hybridisähköpyörä, Helkama SE11L e-Bike 11v - naisten hybridisähköpyörä ja Helkama SE10 10-v 28" musta - miesten hybridisähköpyörä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helkama.

Edullisin tuote kategoriassa on Tunturi E-Motion Low - hybridisähköpyörä, jonka hinta on 2829.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2999.00 € - 4099.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hybridisähköpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hybridisähköpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 2829.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 4099.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hybridisähköpyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama SE11 M e-Bike 11v - miesten hybridisähköpyörä, Helkama SE11L e-Bike 11v - naisten hybridisähköpyörä ja Helkama SE10 10-v 28" musta - miesten hybridisähköpyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hybridisähköpyörät

5/5

Perustuu 1 arvosteluun