Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Vinkit sähköpyörän valintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Sähköfatbiket kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sähköfatbiket-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto - maastosähköpyörä, Helkama XE12 29/27,5" 12-v EP801 630Wh - maastosähköpyörä ja Helkama Helkama FE584 12v 27,5" - maastosähköpyörä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helkama.

Edullisin tuote kategoriassa on Helkama FE8 e-fat bike 8-v - maastosähköpyörä, jonka hinta on 2490.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2699.00 € - 10999.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sähköfatbiket -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sähköfatbiket -kategorian tuotteet saat hintaan 2490.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 10999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sähköfatbiket -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto - maastosähköpyörä, Helkama XE12 29/27,5" 12-v EP801 630Wh - maastosähköpyörä ja Helkama Helkama FE584 12v 27,5" - maastosähköpyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sähköfatbiket

5/5

Perustuu 1 arvosteluun