Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiVinkit kaupunkisähköpyörän hankintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Sähkökaupunkipyörät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sähkökaupunkipyörät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helkama e-Aino 26" E5000 - citysähköpyörä, Helkama E7 28" 7v - citysähköpyörä ja Helkama e-jopo e-Bike 3v 24" - citysähköpyörä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helkama.

Edullisin tuote kategoriassa on Helkama e-jopo e-Bike 3v 24" - citysähköpyörä, jonka hinta on 1999.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 1999.00 € - 4299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sähkökaupunkipyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sähkökaupunkipyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 1999.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 4299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sähkökaupunkipyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama e-Aino 26" E5000 - citysähköpyörä, Helkama E7 28" 7v - citysähköpyörä ja Helkama e-jopo e-Bike 3v 24" - citysähköpyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sähkökaupunkipyörät

5/5

Perustuu 4 arvosteluun