Sisältöön

Flat-kengät

Flat-kengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Flat-kengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano GR501 Pyöräilykenkä FLAT polkimille, Shimano ET700 PYÖRÄILYKENKÄ M ja Shimano GR903 MTB PYÖRÄILYKENKÄ. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Shimano GR501 Pyöräilykenkä FLAT polkimille, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 109.00 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko flat-kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat flat-kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat flat-kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano GR501 Pyöräilykenkä FLAT polkimille, Shimano ET700 PYÖRÄILYKENKÄ M ja Shimano GR903 MTB PYÖRÄILYKENKÄ sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: flat-kengät

4/5

Perustuu 1 arvosteluun