Sisältöön

Kengänsuojat

Kengänsuojat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kengänsuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft Core SubZ Shelter Bootie, Pearl Izumi Pro Barrier Wxb Shoe Cover ja Pearl Izumi Pro Barrier Wxb Mtb Shoe Cover. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

Edullisin tuote kategoriassa on Pearl Izumi Pro Barrier Wxb Shoe Cover, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 45.00 € - 89.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kengänsuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kengänsuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kengänsuojat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Core SubZ Shelter Bootie, Pearl Izumi Pro Barrier Wxb Shoe Cover ja Pearl Izumi Pro Barrier Wxb Mtb Shoe Cover sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.