Sisältöön

Lukkokengät

Lukkokengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lukkokengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano RC300 Road Pyöräilykenkä SPD-SL, Shimano IC501 SPINNINGKENKÄ ja Shimano EX700 GORE-TEX PYÖRÄILYKENKÄ. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Giro Gauge W, jonka hinta on 109.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 89.90 € - 249.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lukkokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lukkokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lukkokengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano RC300 Road Pyöräilykenkä SPD-SL, Shimano IC501 SPINNINGKENKÄ ja Shimano EX700 GORE-TEX PYÖRÄILYKENKÄ sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lukkokengät

4.2/5

Perustuu 5 arvosteluun