Sisältöön

Lukkokengät

Lukkokengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lukkokengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano XC300 W naisten MTB pyöräilykenkä SPD polkimelle, Shimano XC300 MTB Pyöräilykenkä SPD polkimelle ja Shimano XC502 SPD PYÖRÄILYKENGÄT M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Shimano MT502 TOURING PYÖRÄILYKENKÄ M, jonka hinta on 80.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 119.00 € - 259.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lukkokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lukkokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 80.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 259.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lukkokengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano XC300 W naisten MTB pyöräilykenkä SPD polkimelle, Shimano XC300 MTB Pyöräilykenkä SPD polkimelle ja Shimano XC502 SPD PYÖRÄILYKENGÄT M sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lukkokengät

4.17/5

Perustuu 6 arvosteluun