Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pyöräilyalusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Pyöräilyalusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pyöräilyalusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bula Geo Merino Wool Crew M, Bula Geo Merino Wool Halfzip M ja Devold Duo Active Merino 210 Shirt W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bula.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nakamura Cortina II Boxer W, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pyöräilyalusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pyöräilyalusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pyöräilyalusasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Geo Merino Wool Crew M, Bula Geo Merino Wool Halfzip M ja Devold Duo Active Merino 210 Shirt W sekä suosituin merkki on Bula.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pyöräilyalusasut

  4.2/5

  Perustuu 15 arvosteluun