Sisältöön

Pyöräilyalusasut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pyöräilyalusasut
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Pyöräilyalusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pyöräilyalusasut ja muut Pyöräilyvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pyöräilyalusasut verkkokaupassamme ovat Bula Geo Merino Wool Crew M, Devold Duo Active Shirt W ja Pearl Izumi Versa Liner W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bula.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nakamura Tramin II Boxer M, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 99.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pyöräilyalusasut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pyöräilyalusasut-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pyöräilyalusasut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Geo Merino Wool Crew M, Devold Duo Active Shirt W ja Pearl Izumi Versa Liner W sekä suosituin merkki on Bula.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pyöräilyalusasut

  4.36/5

  Perustuu 11 arvosteluun