Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiPyöräilyalusasut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pyöräilyalusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bula Geo Merino Wool Halfzip M, Bula Geo Merino Wool Crew M ja Craft Fuseknit Bike Boxer M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bula.

Edullisin tuote kategoriassa on Nakamura Cortina II Boxer W, jonka hinta on 27.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 27.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pyöräilyalusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyöräilyalusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 27.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyöräilyalusasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Geo Merino Wool Halfzip M, Bula Geo Merino Wool Crew M ja Craft Fuseknit Bike Boxer M sekä suosituin merkki on Bula.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pyöräilyalusasut

4.11/5

Perustuu 27 arvosteluun