Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Asusteet pyöräilyyn kategoriat

Asusteet pyöräilyyn kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet pyöräilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Pearl Izumi Quest Gel Gloves W, Craft ADV Lumen Fleece Glove Ux ja McKINLEY Silk Balaclava Ux. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Pearl Izumi.

Edullisin tuote kategoriassa on Zeropoint Compression Crew Sock, jonka hinta on 2.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.00 € - 70.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko asusteet pyöräilyyn -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat asusteet pyöräilyyn -kategorian tuotteet saat hintaan 2.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 70.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 49 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat asusteet pyöräilyyn -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi Quest Gel Gloves W, Craft ADV Lumen Fleece Glove Ux ja McKINLEY Silk Balaclava Ux sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: asusteet pyöräilyyn

4.24/5

Perustuu 93 arvosteluun