Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Asusteet pyöräilyyn
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (42)
  42 / 42 tuotetta

  Asusteet pyöräilyyn kategoriat

  Asusteet pyöräilyyn kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet pyöräilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff LightWeight Merino Wool, Craft Hybrid Weather Glove ja Halti Vanttu käsineet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pearl Izumi Elite Socks, jonka hinta on 17.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 87.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko asusteet pyöräilyyn -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat asusteet pyöräilyyn -kategorian tuotteet saat hintaan 17.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 87.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 42 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat asusteet pyöräilyyn -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff LightWeight Merino Wool, Craft Hybrid Weather Glove ja Halti Vanttu käsineet sekä suosituin merkki on Buff.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: asusteet pyöräilyyn

  4.67/5

  Perustuu 39 arvosteluun