Sisältöön

Pyöräilyhousut

Pyöräily on laji, jossa vaatetuksella on suuri merkitys suorituksen laatuun ja mielekkyyteen. Pyöräilyvaatteiden tulee olla vartalonmyötäiset, joustavat, säänkestävät ja hengittävät. Jalat ovat polkiessa jatkuvassa liikkeessä, joten hyvät pyöräilyhousut lienevät pyöräilijän tärkein vaate. Hyvät pyöräilyhousut eivät purista, hierrä tai hiosta. Jos poljet erityisesti pitkiä matkoja, on suositeltavaa hankkia pehmustetut pyöräilyhousut. Pyöräillessä takamus ja nivuset ovat pitkiä matkoja vasten kovaa satulaa, mikä saattaa käydä raskaaksi erityisesti pitkillä pyöräretkillä. Pyöräilyhousut pehmusteella pehmentävät huomattavasti istumatuntumaa ja ovat siksi ehdoton hankinta kaikille aktiivisille ja pitkiä matkoja suosiville pyöräilyn harrastajille.  

Jos pyöräilet aktiivisesti, mutta lyhyempiä matkoja kerrallaan, pehmustetuille pyöräilyhousuille löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Kevyet ja hengittävät pyöräilytrikoot ovat oivallinen valinta, sillä ne istuvat napakasti ja tuovat sähäkkyyttä polkemiseen. Pyöräilytrikoista löytyy erilaisia pituuksia eri sääoloihin ja mieltymyksiin. Esimerkiksi pitkät pyöräilytrikoot sopivat hyvin ympärivuotiseen käyttöön, kun taas napakat pyöräilyshortsit sopivat kuumien kesäpäivien pyöräretkiin. Jos trikoot eivät ole mieleesi, saatavilla on myös erilaisia pyöräilyhousuja. Kuorimateriaalista valmistetut pyöräilyhousut ovat hyvä valinta kylmiin ja sateisiin olosuhteisiin, jolloin lisälämpö on tarpeen. Pyöräilyhousut ovat mukavat polkiessa, sillä niiden vyötärö on edestä matala ja takaa korkea. Jos pyöräilynauhan vyötärö uhkaa polkiessa valua, tukeva pyöräilyhaalari on sinulle paras vaihtoehto.

Etsitkö hyviä pyöräilyhousuja? Intersportista löydät kaikki laadukkaat ja tyylikkäät pyöräilyhousut. Löydät meiltä sekä naisten pyöräilyhousut että miesten pyöräilyhousut tyylikkäissä väreissä ja erilaisissa malleissa. Olipa mielessäsi pitkät pyöräilyhousut, pyöräilyshortsit tai pyöräilyhousut pehmusteella, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät kaikki huippumerkit, kuten Shimano-pyöräilyhousut ja Pearl Izumi -pyöräilyhousut. Oikean koon ja istuvuuden valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa pyöräilyhousut netistä helposti tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi, katso esimerkiksi polkupyörät, pyöräilykypärät ja pyöräilykengät.

Paljonko pyöräilyhousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyöräilyhousut -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyöräilyhousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Liike 3L DX Nano Pants M - miesten pyöräilyhousut, Halti Liike 3L DX Nano Pants W - naisten pyöräilyhousut ja Nakamura Heiko II Pants UX - pyöräilyhousut sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pyöräilyhousut

4.67/5

Perustuu 3 arvosteluun